Van frisse geuren, via zoete geuren tot zware geuren, je hebt nogal veel verschillende geuren voor vrouwen! Wij hebben de top 10 meest populaire damesgeuren voor ieders smaak verzameld. Er zit vast wel wat bij wat jij (of je vriendin) lekker vindt!

> TIP: nu tot wel 50% korting op diverse populaire merken damesgeuren!

 

  1. Mugler – Alien

Hate it or love it, niet iedereen vindt deze geur even lekker, maar toch blijft deze geur bij veel mensen in trek, en verdient dus een plaatsje in de top 10 damesgeuren. Het is een zwaar parfum en één van de populairste van het merk.

 

  1. Dior – J’adore

J’adore is een fris parfum die heerlijk is voor in de zomer. Rozen, Jasmijn en andere bloemen zijn te herkennen in het populaire luchtje van Dior.

 

  1. Paco Robanne – Lady Million

Deze parfum is zowel bij de mannen (in de heren versie) als bij de vrouwen zéér geliefd! Een vrouwelijk parfum die lang blijft hangen.

 

  1. Gucci – Bamboo

Van Gucci Bamboo krijg je zelfvertrouwen… Je zult meerdere keren aangesproken worden over je geur, want deze unieke geur is er één die je nooit meer wilt wisselen!

 

  1. Dior – Miss Dior

En weer een luchtje van Dior in deze top tien luchtjes! Miss Dior is een romantisch luchtje met een muskusachtige ondertoon. Heerlijk voor de zwoele zomeravonden!

 

  1. Yves Saint Laurent – Black Opium

Dit luchtje is, vergeleken met de andere parfums in deze lijst, nog vrij nieuw. Maar, nu al niet meer weg te slaan bij veel vrouwen. Een zware geur die lang blijft hangen.

 

  1. Giorgio Armani – Armani SI

Armani SI is een typisch parfum voor de moderne vrouw. Een chique, maar lichte parfum die zowel overdag als ‘s avonds zeer geschikt is.

 

  1. Marc Jacobs – Decadence

Ook deze parfum is nog vrij nieuw. Je zou Decadence bijna alleen al kopen voor de verpakking… De parfum is zwoel en heeft een typische ‘Italiaanse zomer’ bij zich. Een heerlijke geur!

 

  1. Chanel – Coco Mademoiselle

Dit luchtje is natuurlijk niet weg te denken uit deze top tien vrouwenparfums! Een klassieke geur met een eigen karakter.

 

  1. Lancome – La Vie Est Belle

En de nummer één in deze top 10 damesgeuren is La Vie Est Belle van Lancome. Wanneer je deze geur draagt, zullen veel mensen even omkijken. Een vrouwelijke, zomerse maar zware geur.

 

Deze top 10 damesgeuren lijst is gebaseerd op de best verkochte parfums voor vrouwen bij de bekendste parfumeries.

> TIP: nu tot wel 50% korting op diverse populaire merken damesgeuren!