Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, maar… over het algemeen zijn deze mannen erg geliefd. Kijk snel verder voor de knappe mannen!

  1. James Franco

James is inmddels 37, maar niet minder knap! Deze acteur is bekend van de films Date Night, Spring Breakers, Eat Pray Love en Pineapple Express. P.S. Zijn sexy broertje Dave mag er ook zijn!

 

  1. Ryan Gosling

Bij alleen de naam alleen al gaan veel vrouwen blozen. Ryan Gosling heeft zijn plek in deze lijst meer dan verdiend. Je kunt de acteur kennen van onder andere Crazy, Stupid, Love, The Notebook en The Place Beyond The Pines.

 

  1. Zac Efron

Zac kan zingen, acteren en is daarnaast ook nog eens érg knap! Wat heeft deze man niet? Droom bij hem weg bij High School Musical, de film Hairspray of Bad Neighbours.

 

  1. Zayn Malik

Toen Zayn besloot uit de populaire band One Direction te stappen, waren veel vrouwenharten gebroken. Maar inmiddels weet hij ook zelf grote hits te maken, dus we zijn nog lang niet van hem af…

 

  1. David Beckham

David Beckham mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken! Wie kent hem niet? De foto’s in ondergoed, de leuke conversaties met zijn zoon… En oja, hij doet iets met voetbal.

 

  1. Channing Tatum

Zelfs na zijn inmiddels beroemde optreden bij Lip Sync Battle als Beyonce en prinses Elsa van de film Frozen is Channing Tatum érg populair bij de vrouwen.

 

  1. Johnny Depp

Johnny Depp mag inmiddels dan wel 52 zijn, maar hij mag nog steeds niet ontbreken uit deze top tien! Hij heeft nog steeds de looks…

 

  1. Chris Hemsworth

Als we Thor zeggen, dan zeggen we toch eigenlijk al genoeg? Hij speelt in de film de (zeer sexy) superheld. Hoe vaak hebben jullie deze film al gezien?

 

  1. Justin Bieber

Hoewel Justin een aantal jaren geleden vooral geliefd was bij 10-jarige meisjes, is de popster inmiddels niet meer weg te denken tussen het rijtje met knappe mannen. Zijn concerten waren binnen een uur uitverkocht, en dat komt waarschijnlijk niet alleen door zijn muziek…

 

  1. Robert Pattinson

Veel vrouwen hebben Robert waarschijnlijk een keer in hun droom voorbij zien komen. De acteur heeft in veel films gespeeld. Je kent hem onder andere van alle Twilight films, Harry Potter en The Rover.