Van sprookjes tot spannende verhalen en van jonge tot oude kinderen… In deze top tien staan de leukste en best verkochte kinderboeken. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de kinderboeken top tien.

 

  1. Stilzitten als een kikker – Eline Snel

Net als volwassenen hebben kinderen het weleens druk. Dit boek zorgt er voor dat je samen op een leuke manier met je kind rust kunt krijgen. Dit boek heeft een CD waar leuke verhaaltjes op staan en leuke oefeningen.

 

  1. De Waanzinnige Boomhut – Andy Griffiths & Terry Denton

Ga op avontuur in de waanzinnige boomput met maar liefst dertien nieuwe verdiepingen. Onder andere een botautobaan, moddergevechten, een ijssalon met ontelbaar smaken en een skate-ramp. Oftewel een boek vol avontuur!

 

  1. De Gorgels – Jochem Myjer

Op een nacht wordt Melle wakker als hij een raar wezentje op de rand van zijn bed ziet zitten. Maar als Melle het licht aan doet is het wezentje ineens verdwenen. Daarnaast wil niemand hem geloven. Wacht maar tot Melle avonturen gaat beleven met zijn nieuwe vriendje…

 

  1. Jip & Janneke – Annie M.G. Schmidt

In dit boek zijn alle verhalen van Jip & Janneke gebundeld. De klassieke boeken van Annie M.G. Schmidt mogen bij niemand in de kast ontbreken! Jip & Janneke spelen veel samen en beleven weer veel!

 

  1. We hebben er een geitje bij! – Marjet Huiberts

Op de kinderboerderij is er een nieuw diertje geboren! Mik gaat langs elk dier op de kinderboerderij om de geboorte van het nieuwe geitje te vieren.

 

  1. Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik – Jet Boeke

Dit dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik een speciale uitgave inclusief een gave DVD! In dit boek beleeft Dikke Dik weer allerlei avonturen. In het boek staan dertig verschillende verhalen met mooie tekeningen.

 

  1. Het vrolijke voorleesboek van Kikker – Max Velthuijs

Deze Hollandse held is 25 jaar geworden en daarom een prachtig boek om dit te vieren! Een dik boek met veel verhalen. Lees samen en lach om de altijd grappige Kikker!

 

  1. Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer

Hou je van tekenen? Dan is dit boek echt iets voor jou! In ‘Tekenen met Jill’ laat Jill zien dat iedereen kan tekenen. In het boek geeft ze de beste tips om een prachtige tekening te maken.

 

  1. Het leven van een loser – Jeff Kinney

Dit is al weer deel vijf van de succesvolle reeks! Het is zomervakantie en Bram snapt niet dat iedereen alleen maar buiten wilt, hij wilt juist binnen spelen. Het drama begint als zijn moeder allerlei familie uitjes buiten bedenkt…

 

  1. De Grijze Jager – John Flanagan

Will wilt net als zijn vader een ridder worden. Hij is dan ook zwaar teleurgesteld als hij wordt afgewezen voor de ridderschool. In plaats van de ridderschool wordt Will in de leer geplaatst bij een jager. Langzaamaan leert hij zich gedragen als een stoere jager…