Houd jij van films en ben je benieuwd wat de beste films op Netflix zijn? Lees dan vooral verder. Hieronder staat namelijk de top 10 beste films op Netflix volgens de online databank IMDB. Dus pak je laptop maar vast, want je hebt nog genoeg te zien!

10. Apocalypse Now

Apocalypse Now is een avonturenfilm uit het jaar 1979. De film gaat over de Vietnamoorlog en wordt beoordeeld met een 8,5 op IMDB.

9. Terminator 2: Judgement Day

Terminator 2 is een vervolg op deel 1 en de reeks bestaat uit totaal 5 films. Deel 2 komt uit het jaar 1991 en wordt echter als hoogst beoordeeld op IMDB met een 8,5. De film is een sciencefictionfilm en gaat over robots en de strijd tegen de machines.

8. The Pianist

The Pianist is een dramafilm uit het jaar 2002 en wordt beoordeeld met een 8,4 op IMDB. De film speelt zich af tijdens de tweede wereldoorlog en gaat over een joodse pianist en zijn leven tijdens de oorlog.

7. The Green Mile

The Green Mile is een dramafilm uit het jaar 1999 en wordt beoordeeld met een 8,6 op IMDB. De film gaat over een man die terugblikt op zijn werk als gevangenisbewaker en zijn relaties met de gevangenen.

6. Saving Private Ryan

Saving Private Ryan is een oorlogsfilm uit het jaar 1998 en wordt beoordeeld met een 8,6 op IMDB. De film gaat over de Tweede Wereldoorlog en over de invasie van de Amerikanen in Normandië.

5. Forrest Gump

Forrest Gump is een drama/komedie film uit het jaar 1994 en wordt op IMDB beoordeeld met een 8,8. De film gaat over een man met een laag IQ die probeert om een grote rol te spelen bij belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Amerika.

4. Pulp Fiction

Pulp Fiction is een misdaadfilm uit het jaar 1994 en wordt op IMDB beoordeeld met een 8,9. De film is geregisseerd door de beroemde regisseur Quentin Tarantino. De film gaat over twee criminelen, die na een avondje met de vrouw van hun baas gespendeerd te hebben, in de problemen komen.

3. Schindler's list

Schindler's list is een dramafilm uit het jaar 1993 en wordt beoordeeld met een 8,9 op IMDB. De film gaat over de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van een man die de joden onder laat duiken in zijn fabriek.

2. The Godfather: Part II

De Godfather 2 is een vervolg op deel 1 en is een misdaadfilm uit het jaar 1974. De film wordt op IMDB beoordeeld met een 9,0.

1. The Godfather

The Godfather is een misdaadfilm uit het jaar 1972. Op IMDB wordt de film beoordeeld met maar liefst een 9,2. De film gaat over een maffiafamilie uit New York. In de film komt veel actie en spanning in voor.