Iedereen kent het wel: een bucketlist. Iedereen heeft wel bestemmingen die ze ooit nog willen bezoeken. Er zijn zoveel bestemmingen op deze aardbol die je gewoon een keer bezocht moet hebben… Hieronder lees je mooiste bucketlist bestemmingen die zeker niet mogen ontbreken op jouw lijstje!

10. Noorwegen

Noorwegen heeft een prachtige natuur met fjorden, meren en watervallen. Als je een natuurliefhebber bent, hoort deze bestemming zeker op je bucketlist.

9. Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is veelzijdig en heeft veel verschillende soorten landschappen. Je treft hier de mooiste natuur! Van besneeuwde bergen tot stranden en van vulkanen tot gletsjers.

8. IJsland

IJsland is werkelijk magisch. Op IJsland heb je prachtige natuurverschijnselen en tevens een grote kans om het noorderlicht te zien. Je vindt op IJsland watervallen, gletsjers, geisers en zoveel meer. Verder mag een bezoekje aan de Blue Lagoon niet ontbreken!

7. Australië

Australië heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Australië heeft mooie gouden stranden, tropische regenwouden en bruisende steden zoals Sydney en Melbourne.

6. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een bijzonder land. Een paar dingen die je zeker niet mag overslaan bij een trip naar Zuid-Afrika zijn Kaapstad, Durban en de vele National Parken om de big five te spotten!

5. Seychellen

Op zoek naar parelwitte stranden, azuurblauw water en een unieke flora & fauna? Dan zit je op de Seychellen perfect! Deze eilanden zijn absoluut een droombestemming.

4. Indonesië

Indonesië is erg veelzijdig en zeker een bucketlist bestemming. Spot de orang-oetans op Sumatra, kijk je ogen uit op de paradijselijke Gili Eilanden & ga heerlijk relaxen op Bali!

3. New York

New York is voor vele een bucketlist bestemming en dat is zeker terecht! New York geeft je een magisch gevoel en is werkelijk een one-of-a-kind stad. Central Park, Brooklyn Bridge & the Empire State Building… Er is zoveel te beleven!

2. Bora Bora

Bora Bora is één van de meest paradijselijke plekken op aarde. Je vindt hier de meest witte stranden, het helderste water & de mooiste accomodaties. Verblijf op een bungalow op het water en droom helemaal weg!

1. Malediven

De Malediven behoren zeker tot één van de mooiste plekken op deze aardbol. Parelwitte stranden & het meest heldere water vindt je hier!