1. Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong games blijven (bijna) altijd leuk om te spelen. Deze game is het vervolg op de Donkey Kong Country: Returns game. Er is een duidelijk verschil tussen de twee games te zien. Tropical Freeze is kleurrijker, sneller, mooier en creatiever. Ook de muziek ondersteunt de game fantastisch.

 

  1. FIFA 16

FIFA 16 is weer sneller en mooier dan eerdere versies. Prachtig vormgegeven en eindelijk draait het spel weer écht om voetbal. Een game die je waarschijnlijk uren achter elkaar kunt spelen zonder je ook maar één keer te vervelen.

 

  1. Destiny

Destiny is een game waar je flink moet nadenken tijdens het spelen. Deze shootergame heeft goede technieken, maar die technieken moet je wel eerst doorkrijgen. Een spannende game die leuk is om te spelen.

 

  1. Call of Duty: Black Ops lll

In Call of Duty 3 wordt je in een lugubere toekomst gedropt waar de nieuwe generatie van de Black Ops soldaten is opgestaan. Een oorlog met zowel de mensheid en de nieuwe technologie.

 

  1. The Legend of Zelda: Twilight Princess

In de nieuwste versie van deze Zelda game gaat Zelda weer op pad met Link om een groot avontuur te beleven. In deze game moet Zelda het koninkrijk van Hyrule redden van de kwaadaaardige Ganondorf.

 

  1. Titanfall

Een game waar je als multiplayer je zowel te voet als als piloot in de TItan aan het werk kan gaan. Een game waar alles snel gaat, maar wat wel prachtig is vormgegeven. Een pluspunt aan deze game zijn alle gratis updates.

 

  1. Wasteland 2

Een duistere game waar veel gameliefhebbers al lang op zaten te wachten. In de game krijg je de tijd om rustig alles te verkennen om daarna hard aan de bak te gaan. Ook komt in Wasteland 2 genoeg humor voorbij.

 

  1. Grand Theft Auto V

In deze game ben je niet één persoon, nee je kunt vanuit drie verschillende personen spelen. De klassieke game met auto’s, wapens en drugs is weer heerlijk om te spelen en laat je niet zomaar los…

 

  1. Until Dawn

In Until Dawn moet de speler er voor zorgen dat het hoofdpersoon van de game samen met zijn acht vrienden moet overleven op een berg waar zij gevangen zijn. En dat allemaal voor dat de zon weer opkomt…

 

  1. Mario Kart 8

Mario Kart is een favoriet onder veel gamers, en dat is niet voor niets. Een game die niet te ingewikkeld is en mooi is vormgegeven. Van alle versies van de Mario Kart game is deze versie toch wel echt het beste.