Hieronder 10 redenen waarom je over moet stappen op huismerk inktcartridges en toners.

1. Je bespaart geld op je aankoop!

2. De kwaliteit is net zo goed, beide varianten zijn ISO gecertificeerd

3. Je helpt het milieu, huismerk inkt verkopers hebben een kleine co2 footprint

4. Gratis verzending van je bestelling

5. Geen risico op lege cartridges of toners

6. Snelle levering van je bestelling

7. Als je overstapt op huismerk inktcartridges en toners, bespaar je geld ten opzichte van de originele cartridges en toners van de fabrikant

8. De kwaliteit van huismerk cartridges en toners is net zo goed als die van de originele cartridge of toner, maar ze zijn veel goedkoper

9. Als je huismerk inktcartridges en toners gebruikt in plaats van originele cartridges en toners, help je het milieu omdat er minder cartridge- en toner mpty's in omloop zijn

10. Je krijgt op huismerk toners en cartridges tot wel 2 jaar fabrieksgarantie

Op welke manier is huismerk beter dan merken?

Er zijn verschillende redenen waarom huismerk beter is dan originele varianten. In de eerste plaats zijn huismerken veel goedkoper dan merken. Dit komt omdat ze geen reclame hoeven te maken en minder overheadkosten hebben. Daarnaast zijn huismerken meestal van even goede of zelfs betere kwaliteit dan merken. Dit komt omdat ze niet per se hoeven te voldoen aan dezelfde strenge eisen als grote merken, waardoor ze soms beter kunnen experimenteren met ingrediënten en formules. Tot slot zijn huismerken vaak duurzamer dan merken, omdat ze minder verpakkingen gebruiken en soms biologische of fair trade ingrediënten gebruiken (denk hierbij aan eetbare inkten).

 

Wat zijn de voordelen van huismerk inktcartridges en toners?

Wanneer je kiest voor huismerk inkt cartridges of toners in plaats van originele cartridges, profiteert u van een aantal voordelen. Deze voordelen zijn:

– Lagere prijs: huismerk inktcartridges en toners kosten veel minder dan originele cartridges, waardoor u geld bespaart op uw printerinkt.

– Meer keuze: er is een groot aanbod aan huismerk inktcartridges en toners, zodat u altijd de cartridge vindt die bij uw printer past.

– Hoge kwaliteit: huismerk inktcartridges en toners zijn van hoge kwaliteit en leveren net zo goede printresultaten als originele cartridges.

– Geen verzendkosten: veel webwinkels waar u huismerk inktcartridges en toners koopt, bieden gratis verzending aan, waardoor u nog meer bespaart op uw aankoop.

 

Wat kun je doen met oude cartridges en toners?

Als je oude cartridges en toners hebt liggen, kun je ze op verschillende manieren hergebruiken. Ten eerste kun je ze inleveren bij een recyclingstation. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar je krijgt er ook geld voor terug. Je kunt er ook voor kiezen om ze te verkopen aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het recupereren van materialen uit oude cartridges en toners. Dit kan ervoor zorgen dat je wat extra geld in je pocket hebt.