Het is belangrijk om een kantoor goed in te richten. Een professionele uitstraling van uw kantoor zorgt voor een goede eerste indruk bij klanten en het zorgt voor een betere productiviteit bij werknemers. Daarom staan in dit artikel de top tien kantoormeubelen.

Een zit sta bureau

Een elektrische of een mechanische zit sta bureau, is dé manier om een werkplek van betere werkprestaties te voorzien. Het is namelijk zo dat als een werknemer langdurig zittend werkt, dit kan leiden tot rugklachten en concentratievermindering. Deze twee punten verlagen de productiviteit van de werknemer.

Bench werkplekken

De Bench werkplekken zorgen voor een flexibele werkomgeving. Zo zijn Bench werkplekken eindeloos uit te breiden. Vaak worden deze werkplekken gebruikt als dubbele werkplek. Deze kan versteld worden in hoogte wat het voor iedereen een fijne plek maakt.

Directiebureaus

Het directiebureau geeft een zakelijke uitstraling. Deze uitstraling is belangrijk omdat er vaak klanten of personen in uw kantoor komen waarbij een goede indruk wordt achtergelaten.

Vergadertafels

Vergadertafels zijn in alle soorten en groottes te verkrijgen. Zo zijn er vormen zoals: vierkant, ovaal, tonvorming en rond. Een vergadertafel geeft een ruimte een zakelijke en luxe uitstraling waardoor ze ook goed bruikbaar zijn voor langdurig en intensief gebruik.

Kantinetafels

De kantinetafels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Heeft u een beperkte ruimte dan zijn er ook inklapbare kantinetafels. Als er een vaste plek is waar een tafel moet staan, zonder dat deze verplaatst moet worden zijn er zelfs tafels van wel 3,5 meter lang.

Kantinestoelen

Bij een kantinetafel horen ook goede stoelen. Zo zijn er verschillende stijlvolle kantinestoelen. De goedkoopste stoelen zijn vaak basic modellen die gaan vanaf €25 per stuk. Sommige bedrijven maken zelfs kantoormeubelen van verzameld afval!

Kantoorkasten

Heeft u een beperkte ruimte of een beperkt budget dan zijn er talloze mogelijkheden om een goedkope kantoorkast te bemachtigen. Echter zijn er ook stalen kantoorkasten die uw spullen veilig houden tegen bijvoorbeeld een brand of diefstal.

Kantoorlampen

Verlichting voor de werkplek of algemene kantoorverlichting is enorm belangrijk voor de ideale werkomstandigheden. Uw werkplek mag niet te donker zijn maar er mag ook zeker niet te veel verlichting zijn. De standaard verlichting voor een kantoor is meestal op basis van tl-lampen of led met geïntegreerde kleur 830 (warmwit), voor de standaard werkzaamheden achter een bureau is dit prima. Mocht er behoefte zijn aan dimbare kantoor lichten dan zijn de tl-armaturen een goede oplossing. Echter Zijn deze wel duurder in de aanschaf.

Hygiëne producten

Hygiëne is erg belangrijk dus ook op kantoor. Een kantoor moet representatief zijn dit gebeurd mede door een goede hygiëne. Zo zijn er allerlei soorten hygiëne producten die dit bieden. Denk hierbij aan een papier dispenser, zeepdispenser en handdroger.

Kantoor Lockers

Een locker of lockerkast is de ideale manier om persoonlijk bezittingen veilig op te bergen. Dit kan tijdens de werkdag of tijdens een uitje. De kasten zijn in alle soorten maten en soorten te verkrijgen.