Nog geen vakantie geboekt en alles wat je vooruit probeert te boeken zit al vol? Geen nood, als je flexibel bent met je bestemming en een beetje over stalen zenuwen beschikt dan kun je last minute profiteren van enorme kortingen. Soms vallen door annuleringen immers hotelkamers en vluchten vrij. Of het hotel wil in de de laatste dagen de lege “voorraad” definitief vullen. Inspiratie nodig voor een vakantie naar de zon? Last minute specialist VakantieDealz hielp ons met de top 10 populairste last minute bestemmingen. Meer informatie over deze en andere last minutes kun je vinden op VakantieDealz.nl.

 

10. Cuba

Sigaren, klassieke auto's en een heerlijk authentiek Caribisch land dat volop in ontwikkeling is

9. Aruba

Het kleinere zusje van het altijd populaire Curacao. Ook op Aruba kun je een top vakantie hebben, dus ideaal voor een last minute

8. Thailand

Thailand is in bijna elk seizoen wel geschikt als last minute bestemming, vooral omdat het uitgestrekte land nogal wat verschillende klimaat zones heeft. Ook in de zomer kun je hier prima terecht. Misschien af en toe een buitje, maar een uur later droog je alweer op in de stralende zon.

7. Bali

Deze parel van Indonesië is vooral aantrekkelijk omdat de bevolking erg gastvrij is en religieus zeer tolerant. Daarnaast heeft Bali een heerlijk klimaat, prachtige stranden en een indrukwekkende natuur

6. Kaapverdie

De Kaapverdische Eilanden zijn echt in opkomst als populaire last minute bestemming. Een zeer stabiel (en zonnig) klimaat, vriendelijke mensen en luxe all inclusive resorts. Wat wil je nog meer?

5. Dubai

Dubai is een bijzondere staat in de Verenigde Arabische Emiraten. Waar anders kun je indoor skiën midden in de woestijn? Als je van luxe houdt dan kun je in Dubai je hart ophalen en snuffelen aan de Arabische cultuur. Vooral populair omdat het altijd zonnige Dubai maar op ca 6 uur vliegen ligt.

4. Italie

Onder Nederlanders is Italie vooral rond de zomer een grote favoriet. Voor ieder wat wils met prachtige gebieden Toscane en Umbrie, wereldsteden als Rome en Milaan, en heerlijke eilanden zoals Sicilie en Sardinie

3. Portugal

Ook Portugal is zeer divers. Vaak is het in de volle zomer nog goed toeven vanwege de kustwind. Populaire last minutes gaan naar de Algarve, Madeira en de Azoren.

2. Curacao

Hij kwam al even voorbij bij Aruba. Vanwege de relatie met de Antillen voelt een trip naar Curacao toch een beetje als thuis naar de tropen. Het is even vliegen, maar dan geniet je ook echt van dit paradijselijke eiland. Zie jij jezelf ook al last minute naar Curacao vliegen?

1. Spanje

Met stip op 1 in de populaire last minute bestemmingen top 10 staat Spanje. Hoe kan het ook anders met klassiekers als Ibiza, de Canarische Eilanden en Mallorca. Deze en vele andere bestemmingen maken Spanje de absolute last minute winnaar voor Nederlandse vakantiegangers.