Er zijn tegenwoordig bijna ontelbaar lekkere wasgeuren te verkrijgen. Gelukkig hebben wij een lijstje met de Top 10 lekkerste wasgeuren voor jullie samengesteld. De lekkerste wasgeuren om jouw dekbed, handdoeken en kleding mee te wassen! Na het het wassen kun je de gewassen was ophangen aan een handig droogrek. Heb je geen fijn droogrek in huis? Kijk dan zeker even bij Plafonddroogrek.nl. Voordat je deze was ophangt moet het natuurlijk eerst gewassen worden. Smaken verschillen… Maar dit is onze de Top 10 lekkerste wasgeuren! 

1. Ariel All in one Pods

De Ariel All in one pods zijn naast super handig ook nog eens erg lekker! De geur is heel fris en blijft lang in je kleding hangen. Deze pods zijn daarnaast ook terug te vinden in de lijst van beste wasmiddelen van 2021. Het is een favoriet voor velen! 

 

2. Robijn Color 

Naast Ariel hoort ook zeker Robijn in de Top 10 lekkerste wasgeuren. Robijn Color is te verkrijgen in een fles met vloeibaar wasmiddel of in de vorm van pods. Beide versies zijn erg lekker en ruiken fruitig. 

 

3. Fleuril Care & Condition 

Deze lijn van Fleuril is naast erg lekker ook super fijn! Het wasmiddel Care & Condition zorgt namelijk voor 86% minder pluizen en pillen op de was. De geur is zacht en fruitig en de fles is recyclebaar… 

 

4. Robijn Stralend Wit 

De Robijn Color werd al eerder beschreven, maar ook de Robijn Stralend Wit hoort in deze lijst. Het wasmiddel houdt de witte kleding wit en geeft een heerlijke frisse geur af. Zo tovert deze wasmiddel een stralende glimlach op jouw gezicht… 

 

5. Omo Wit waspoeder 

Ook Omo Wit waspoeder werkt uitstekend voor jouw witte was. Vaak is dit wasmiddel ook nog eens voordelig te koop in een voordeelverpakking. Op die manier is er altijd genoeg wasmiddel in huis! 

 

6. Green Soap katoen & vanille 

Misschien komt dit wasmiddel je minder bekend voor, maar onmisbaar in deze Top 10… Met Green Soap maak je niet alleen je kleding schoon, maar ook een stukje van de aarde. Het is een natuurlijk wasmiddel met de heerlijke geur van katoen & vanille. 

 

7. Bondi Wash Tasmanian Pepper & Lavendel 

Dit wasmiddel is misschien ook wat minder bekend dan de klassiekers Robijn en Ariel, maar daardoor niet minder lekker… Bondi Wash is 100% natuurlijk en bevat de lekkere geur lavendel. Ook is dit wasmiddel super geconcentreerd, dus slechts een kleine hoeveelheid per keer is voldoende. 

 

8. Rituals Sakura wasmiddel 

Naast fijne bad- en douche spullen heeft Rituals ook een lijn met verschillende wasmiddelen. Een van de lekkerste geuren daarbij is de Sakura. Deze lijn is overigens ook te verkrijgen in alle douche varianten en ook voor geuren in huis. Haal het ritueel Sakura in huis! 

 

9. Lenor Amethist & Bloemen Boeket 

Dit wasmiddel bevat tonen van perzikbloesem. Lenor Amethis & Bloemen Boeket is super bloemig van geur. Het wasmiddel zorgt voor minder kreukels én je was komt zacht uit de wasmachine… Wat wil je nog meer? 

 

10. Seepje Lentegeur Bonte wasmiddel 

Seepje haalt reinigingsproducten en geschillen voor het wasmiddel uit de Himalaya. 80% van het wasmiddel bestaat uit deze natuurlijke materialen. De rest zorgt voor die heerlijke lentegeur en voor een extra goede reiniging. Seepje’s wasmiddel is ook in grote aantallen tegelijk te verkrijgen! 

 

Hieronder nogmaals de Top 10 lekkerste wasgeuren van TopTien.net op een rijtje:

  1. Ariel All in one Pods
  2. Robijn Color 
  3. Fleuril Care & Condition 
  4. Robijn Stralend Wit 
  5. Omo Wit waspoeder 
  6. Green Soap katoen & vanille 
  7. Bondi Wash Tasmanian Pepper & Lavendel 
  8. Rituals Sakura wasmiddel 
  9. Lenor Amethist & Bloemen Boeket 
  10. Seepje Lentegeur Bonte wasmiddel