De Verenigde Staten heeft heel veel leuke, bruisende steden waar je veel kunt doen en beleven. Ben je op zoek naar een leuke citytrip bestemming of wil je simpelweg wat inspiratie opdoen? Hieronder lees je de top 10 leukste steden in de Verenigde Staten!

10. Boston

Boston heeft een rijke geschiedenis en is een van de oudste steden van de Verenigde Staten. Ga cultuur snuiven in de vele musea, bekijk een sportwedstrijd of bezoek een van de 23 leuke wijkjes.

9. San Diego

San Diego ligt in het uiterste zuiden van Californië, vlak bij de grens van Mexico. San Diego heeft veel levendige wijken met leuke sightseeings, maar heeft ook mooie stranden waar je heerlijk een dagje kan ontsnappen van de drukte.

8. Miami

Als je in de staat Florida bent, mag een bezoek aan de zonnige stad Miami niet ontbreken. Je hebt in Miami veel clubs, grote shoppingmalls maar ook veel hippe wijkjes. Verder heeft de stad Cubaanse en Mexicaanse invloeden, waardoor je hier heerlijk kunt eten.

7. Seattle

In deze stad is heel veel te doen en beleven. Ga winkelen in het centrum op de Pike Place Market, bezoek de Space Needle en de vele musea.

6. New Orleans

New Orleans is de feeststad van het zuiden. De stad is heel erg multicultureel en je vindt er super veel bars, musea en uitgaansgelegenheden. In deze stad draait het om muziek, gezelligheid en genieten van het leven.

5. Chicago

Chicago is de op twee na grootste stad van de Verenigde Staten en heeft veel te bieden. Breng een bezoek aan Millennium Park, neem een rondvaart door de stad en geniet van het uitzicht op de skyline vanaf de Navy pier.

4. Washington

Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten en heeft super veel musea en monumenten om te bezichtigen. Het Witte Huis is hier ook gevestigd.

3. Las Vegas

Deze levendige stad midden in de woestijn verdiend zeker een plekje op deze lijst. Je vindt hier glitter en glamour, de grootste casino’s en de meest luxe hotels.

2. San Francisco

Breng een bezoek aan de Golden Gate Bridge, het gevangeniseiland Alcatraz en het Golden Gate Park. Neem ook zeker een ritje met de kabeltram!

1. New York

New York, oftewel, ‘the city that never sleeps’ hoort zeker op nummer één van dit lijstje. De hoogtepunten van de stad zijn Times Square, Central Park en het Vrijheidsbeeld. Vanaf het Empire State Building en Rockefeller Center heb je waanzinnig uitzicht op de stad!