Vroeger kon je als bedrijf in de spotlight staan met bijvoorbeeld mooie arbeidsvoorwaarden, patat en broodjes kroket tijdens de lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Wil je tegenwoordig een beetje goed voor de dag komen als bedrijf dan draait alles om het creëren van een cool kantoorpand. Pingpongtafels, alternatief ingerichte vergaderruimtes, een glijbaan… het is allemaal niet gek genoeg! Hieronder vind je 10 manieren om jouw kantoor cool te maken:

 

10. Glijbaan

Hoe vaak komt het voor dat je collega met een bezweet voorhoofd het kantoor in stapt en zegt: ‘Ik kan geen trap meer zien!’. Met een glijbaan hoef je in ieder geval de trap maar voor de helft van de tijd te zien!

 

9. Zitbal

Ruil je saaie bureaustoel in voor een zitbal! Dit is ook nog eens goed om een juiste houding met een rechte rug aan te nemen!

 

8. Trampoline

Rustig bouncen achter je sta-bureau of gewoon even al je spieren los schudden en je werk spanning loslaten! 

 

 7. Slaapruimte

Perfect voor een schoonheidsslaapje of een powernap na de lunch! 

 

6. Alternatieve vergaderruimte

Een tafel in het midden van de kamer met stoelen eromheen… Saai! Een kamer vol zitzakken en planten, daar kun je pas echt een goed potje brainstormen!

 

5. Biljarttafel

Even stoom afblazen doe je natuurlijk door je collega te verslaan met een potje biljart! 

 

4. Bureaufiets 

Net als de medewerkers van Bol.com in plaats van samen ‘naar’ werk fietsen, samen ‘op’ werk fietsen met een coole bureaufiets! Check de Bol.com Black Friday deals voor aanbiedingen voor deze te gekke alternatieve stoelen!

 

3. Gameconsoles 

Speciaal voor de vrouwelijke collega’s! Een potje FIFA tussen de vergaderingen door is altijd leuk! TIP: kijk voor de beste game console aanbiedingen van Black Friday bij Coolblue!

 

2. Maak een bar op kantoor

Niet alleen leuk voor de vrijdagmiddagborrel, maar ook om tussendoor een kop koffie te drinken! TIP: Heb je toevallig een kantoorpand met toegang tot het dak, maak dan een rooftop bar!

 

1. Tafeltennistafel

De absolute topper onder de coole kantoorartikelen! Voor elk moment van de dag te gebruiken. Een verhit potje tegen je baas of een rondje om de tafel met het hele team… Met een pingpongtafel zal het nooit meer saai zijn op kantoor!