Mascara is een van de meest populaire make up voor vrouwen. Er zijn veel verschillende mascara’s te verkrijgen. Populaire mascara’s vallen in de smaak bij verschillende vrouwen en werken daarom uitstekend. Maar welke mascara behoort eigenlijk tot de Top 10 populairste mascara van 2021? Wij zochten het voor je uit! 

 

Top 10 mascara 

 

1. Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Met deze mascara worden je wimpers langer en voller. Deze mascara bevat voluminiserende vezels waardoor er een vals-wimpereffect wordt gecreerd. Je wimpers worden verlengd en geven meer volume. Precies wat je wilt bereiken met een goede mascara… Deze mascara is niet waterproof. 

2. Clinique Lash Power Mascara

Deze mascara is vooral erg geliefd onder de vrouwen met gevoelige ogen. De Clinique Lash Power Mascara is een waterproof mascara die vlekkeloos 24 uur mooi blijft zitten. Het borsteltje van deze mascara zorgt voor een verlenging van de wimpers. 

3. Maybelline Lash Sensational Mascara

De Maybelline Lash Sensational Mascara behoort zeker tot deze Top 10 mascara. Deze mascara zorgt voor volumineuze wimpers en geven een zacht resultaat. Naast vollere wimpers zorgt deze mascara door de rozenbottelolie ook voor verzorging. 

4. L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess

Deze mascara van L’Oréal zorgt voor extra volume en definitie in de wimpers. De unieke borstel helpt bij het verspreiden van de wimpers. De mascara doseert de portie waardoor er geen klontjes ontstaan. 

5. Benefit BADgal Bang

De volgende mascara in deze Top 10 mascara is de Benefit BADgal Bang! Deze mascara is maar liefst 36 uur mooi zichtbaar. De Benefit mascara zorgt voor een mega volume in de wimpers zonder dat de wimpers zwaar worden. 

6. MAC Extreme Dimensions 3D Black Lash Mascara

Deze mascara van MAC is erg populair onder de vrouwen. De mascara zorgt voor volume, krul en een goede lengte. Vanaf het begin van de wimpers zig zag je de borstel tot de puntjes van de wimpers. Hierdoor krijg je het beste resultaat! 

7. Max Factor Masterpiece Max

De Max Factor Masterpiece Max zorgt geeft een verlengend effect. Ook is deze mascara ideaal voor volle wimpers zonder klontjes. De mascara zorgt ervoor dat de wimpers niet aan elkaar blijven plakken. Ideaal dus voor een fijn mascara gebruik! 

8. Dior Pump ‘N Volume 

De Dior Pump ‘N Volume is een mascara in knijpverpakking. Deze mascara creëert XXL-volume en zorgt ervoor dat de wimpers van elkaar gescheiden blijven. Voor sommigen kan deze mascara wat duur zijn, maar het is voor veel vrouwen toch een favoriet. 

9. Lancome Hypnôse Doll Eyes Mascara

Deze mascara is ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid. De zachte borstel zorgt voor een lift in de wimpers. Het zorgt niet voor een verlenging van de wimpers, maar deze mascara is puur bedoeld voor de creatie van volume. 

10. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Mascara

Deze mascara van Yves Saint Laurent is te verkrijgen in verschillende kleuren. De klassieke zwarte kleur is overigens onder velen de favoriet. De mascara zorgt voor een intens volume in de wimpers die lang stand houdt. 

 

Hieronder nogmaals de Top 10 mascara van TopTien.net op een rijtje:

  1. Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara
  2. Clinique Lash Power Mascara
  3. Maybelline Lash Sensational Mascara
  4. L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess
  5. Benefit BADgal Bang
  6. MAC Extreme Dimensions 3D Black Lash Mascara
  7. Max Factor Masterpiece Max
  8. Dior Pump ‘N Volume 
  9. Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara
  10. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Mascara