Veel mensen zullen eerder zoeken wat nu de beste e-liquid smaken zijn, maar weten wat je niet moet kopen is natuurlijk net zo goed belangrijk. Zo hebben wij een leuk lijstje gemaakt met smaken die je beter kan laten liggen. En ja serieus, we hebben ze allemaal voor je getest. Het was geen pretje maar het is eerlijk werk.

1. Boter smaak
Boter, ja wat moeten we er van zeggen. Lekker op een boterham maar minder in de e-liquid. Je verwacht dat dit een romige smaak zal zijn maar deze oogt meer zurig net als of deze iets te lang buiten de koelkast is blijven staan.

2. Bier smaak
Bier, ja het bestaat echt. E-liquid met de smaak van bier. Wellicht lekker op het terras naast een pils maar niet om ’s morgens vroeg te nuttigen met een kop koffie. Bah, hoe krijgen mensen het bedacht.

3. Bacon smaak
E-liquid met de smaak van Bacon. Wellicht lekker met een eitje in de ochtend maar zeker geen smaak die je de gehele dag lekker kan zitten paffen. Vettig, zout en ja eigenlijk is het gewoon zeer smerig. Dus geen aanrader!

4. Currywurst smaak
Smaak van worst en curry, kun je het zelf bedenken? Een e-liquid met de smaak van deze Duitse worst. Niet te pruimen. Nee sommige smaken zijn zeker niet geschikt om als e-liquid te maken.

5. Gebakken kip
We houden allemaal wel van een gebraden kippetje eens in de zoveel tijd, maar dit is geen smaak die lekker gedampt kan worden. Laat die kippen maar lekker in de wei staan zeggen wij dan maar!

6. Blauwe kaas smaak
Hier moet je toch echt niet aan denken. Om blauwe kaas te roken? Alleen bij het idee al ga je bijna over je… Jakkie. We hebben deze smaak ondervonden en helaas, ons idee van tevoren lijkt uit te komen. Bewaar de blauwe kaas maar voor de borrel

7. Nacho Cheese of Doritos smaak
E-liquid die smaakt naar chips met kaas. Echt iets waar je beter voor kunt passen. Wellicht wanneer je je vape eerst in de guacamole dipt maar zo ver zijn we gelukkig niet gegaan.

8. Pompoen
Laat deze alsjeblieft staan. De Pumpkin spice e-liquid is een smaak die veelal bekend staat als de allersmerigste smaak die er verkrijgbaar is. Iets dat wij ook kunnen beamen. Helaas geen succes deze smaak

9. Chocolade mint
Een zeer uitgesproken smaak waar sommige mensen wellicht fan van zijn. Maar laat deze smaakcombinatie alsjeblieft staan als e-liquid. Het is smerig, begin er niet aan!

10. Bonen smaak (Red Bean)
Om maar te beginnen met het positieve, de makers van deze smaak hebben zeer hun best gedaan om deze echt naar bonen te laten smaken. Wat natuurlijk erg knap is. Echter hadden ze hier beter niet aan kunnen beginnen!

Wij zijn geen voorstander van een smaakverbod, echter zouden deze smaken als het ons aan gaat direct verboden mogen worden. We hopen dat je er iets aan hebt gehad om te weten dat je deze smaken beter kunt laten staan. En doe je dat niet? Dan wensen we je veel sterkte.