TikTok! Wie kent het niet? De leukste TikTok accounts in Nederland met de meeste volgers posten dagelijks de leukste filmpjes op dit populaire platform. TikTok is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste sociale media platformen, waar alles en iedereen, op een creatieve manier, korte filmpjes kunnen delen. 

1. Scott Hentzepeter

Scott Hentzepeter is met ruim 36,5 miljoen volgers verreweg de grootste Nederlandse TikTokker die er is. Scott bakt en frituurt de meest vreemde dingen. Van een hele tros bananen tot zeep, en zelfs elektronica. Dit moet je gezien hebben om het te geloven. 

2. Nikkietutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkietutorials, scoorde voornamelijk views op haar YouTube account voordat ze doorbrak op TikTok. Op haar kanaal showt Nikkie de make-up skills die ze in huis heeft. Daarnaast heeft ze ook het Eurovisie Songfestival in Rotterdam mogen presenteren.  

3. VakantieDealz

Het TikTok account van VakantieDealz brengt je op de hoogte van alle trends en aanbiedingen in de reiswereld. Er komt van alles voorbij, denk hierbij aan leuke winacties, reistips en gave aanbiedingen. Inmiddels wordt het account al door ruim 57 duizend mensen gevolgd.  

4. Favsoundds

Op het TikTok kanaal van Favsoundds vind je allerlei trends rondom nieuwe muziek die uitkomt. Dus wil je van alles wat er op muziekgebied gebeurt op de hoogte blijven? Dan is dit er eentje om zeker in de gaten te houden…

5. Meester Jesper

Meester Jesper geeft op zijn TikTok kanaal de ideale afspiegeling weer van het leven als meester. Zo post hij herkenbare grappige situaties tussen hem en zijn leerlingen. Daarnaast heeft hij de grootste particuliere playlist van Nederland op Spotify genaamd ‘Monthly Hits'

6. Kapsalon Freedom

Misschien verwacht je geen kapsalon met een TikTok account in deze lijst, maar toch is het account van Kapsalon Freedom uit Boxmeer erg populair. Op het account vind je voornamelijk filmpjes van mannen die geknipt of geharst worden bij de kapper. Blijkbaar vinden mensen dit erg leuk om te zien, wat de populariteit van het account verklaart.

7. Sherellmartini

De Haagse Sherell is met haar grappige video’s vooral populair onder kinderen. Ze is het meest bekend geworden met de video waarin ze in de stofzuiger verdwijnt. Inmiddels heeft ze de 100 miljoen views op TikTok bereikt en verdient ze er inmiddels genoeg geld mee om van te leven. 

8. 433

433 is opgericht door ex-voetballer Demy de Zeeuw. Na al ruim 40 miljoenen volgers op Instagram te hebben bereikt moet nu ook TikTok eraan geloven. Op het platform heeft 433 inmiddels ook al ruim 10 miljoen volgers. Op het kanaal posten ze (vooral grappige) filmpjes die alles met de voetbalwereld te maken hebben.

9. Dylan Haegens

Dylan Haegens is één van de grootste YouTubers van Nederland. Maar ook op TikTok heeft hij inmiddels al zo’n 1,4 miljoen volgers. Dylan maakt, samen met zijn team, leuke en herkenbare sketches voor de jeugdige doelgroep.   

10. ChefkeLuc

Tijdens corona begon ChefkeLuc met het delen van zijn passie, creatief koken, met de rest van Nederland door het plaatsen van grappige kookvideo’s op Tiktok en Instagram. Luc heeft maar één doel, en dat is heel jeugdig Nederland aan de kook te krijgen.