De Nintendo Switch is nog steeds populair. Ideaal voor de fanatieke gamer om er een tweede console bij te hebben. Er zijn genoeg games die absoluut de moeite waard zijn. Het begon natuurlijk met het fantastische The Legend of Zelda: Breath of the Wild en vervolgens kwamen er mooie games op de markt als Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey. Wij tippen de top 10 Nintendo Switch games, dus lees snel verder!

 

Top 10 Nintendo Switch games

 

1. FIFA 21 Legacy Edition

In onze top 10 Nintendo Switch games staat uiteraard de FIFA Legacy Edition. Dé virtuele voetbal uitdaging waar je je tegenstanders kan verslaan. Je speelt de game met grote spelers zoals Kylian Mbappé, Mohamed Salah, Lionel Messi, Eden Hazard en Neymar. Wordt jij de nieuwe voetbalkampioen? 

 

2. Super Mario Odyssey

Haal dit fantastische spel in huis en beleef een nieuwe wereld vol nieuwe locaties! In Super Mario Odyssey staat reizen centraal. In het luchtschip Odyssey ga je op zoek naar Bowser die Princess Peach heeft ontvoerd en trek je tijdens deze zoektocht naar diverse Kingdoms. Met dit spel ga je je zeker niet vervelen!

 

3. Super Mario Maker 2

Yes! Bij deze geweldige game kun je met maximaal vier spelers samen of tegen elkaar spelen dankzij de online-multiplayer stand. Het is zelfs mogelijk om een wereld te creëren. Er kunnen zelfgemaakte levels met elkaar worden verbonden door een pad aan te leggen van het beginpunt tot het kasteel. 

 

4. Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion 3 is een computerspel voor de Nintendo Switch waarbij veel actie en avontuur centraal staat. Luigi denkt namelijk op vakantie te gaan met wat vrienden. Dit blijkt niet het geval, want Mario en zijn vrienden worden gevangen genomen. Help jij Luigi te ontsnappen?

 

5. Mario Kart 8 Deluxe

Met deze leuke Nintendo Switch game kun je lekker scheuren! Het spel bezit boordevol circuits en personages. Spelers kunnen twee voorwerpen tegelijk bij zich hebben waaronder nieuwe voorwerpen uit eerdere Mario Kart-games zoals Boo, het spook dat voorwerpen kan stelen, en de veer waarmee je in gevechten een hoge sprong kunt maken. Racen maar!

 

6. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

De missie is voor maximaal 4 spelers waar je met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur gaat om Sprixieland te redden! Red de Sprixie-prinses en haar volgers in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World. In het bonus avontuur Bowser's Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader weer normaal te laten worden. Absoluut een van de beste Mario Nintendo Switch games!

 

7. Hades

Ben je op zoek naar een game waar je lang mee bezig bent? In deze vette spelwereld met leuke personages ben je de onsterfelijke prins van de onderwereld en gebruik je de krachten en wapens van Olympus om los te komen uit de klauwen van de god van de doden zelf. En dat terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt met elke unieke ontsnappingspoging.

 

8. Animal Crossing: New Horizons

Met dit spel bouw je de woning van je dromen en geniet je van het eilandleven. Je hebt de volledige vrijheid om te doen wat je wilt en je laat je creativiteit helemaal gaan! Je verzamelt materialen om van alles in elkaar te zetten, van meubels tot gereedschappen om het perfecte paradijs te bouwen!

 

9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Deze game is nóg beter dan je zult denken en verdient zeker een plekje is onze top 10 Nintendo Switch games. Je maakt een ontdekkingsreis en trekt door velden, wouden en berggebieden om te zien wat er van het verwoeste koninkrijk Hyrule is geworden. Je zal torens en bergtoppen moeten beklimmen om nieuwe bestemmingen te zien. Ook moet je jacht maken op wilde dieren en ingrediënten verzamelen voor voedsel en drankjes. Er zijn meer dan maar liefst 100 tempels om te ontdekken!

 

10. Hyrule Warriors: Age of Calamity

Onze top 10 Nintendo Switch games sluiten wij af met Hyrule Warriors: Age of Calamity. In deze afwisselende game ga je de strijd aan met een vriend op één Nintendo Switch en vechten jullie samen tegen Ganon. Vecht zij aan zij of bedenk een andere strategie om grotere gebieden te bestrijken, missies te voltooien en de legers van het kwaad te verslaan!

 

Hieronder nogmaals de top 10 Nintendo Switch games van TopTien.net op een rijtje:

  1. FIFA 21 Legacy Edition
  2. Super Mario Odyssey
  3. Super Mario Maker 2
  4. Luigi’s Mansion 3
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  7. Hades
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  10. Hyrule Warriors: Age of Calamity