Inmiddels is de PS5 alweer een tijdje op de markt en zijn er dan ook genoeg PS5 games te spelen… Wij hebben een Top 10 PS5 games voor jullie samengesteld, zodat jullie ze allemaal kunnen uitproberen. Sommige spellen van de PS4 hebben een update gehad waardoor ze nu ook thuis horen in deze Top 10 PS5 games. Ben jij benieuwd welke PS5 spellen er allemaal in staan? Lees dan snel verder! 

 

Top 10 PS5 games

 

1. Fall guys: Ultimate Knockout 

Dit spel is te verkrijgen in de Playstation store. Het is een online spel waarin je het opneemt tegen andere spelers. In elke ronde zijn er weer nieuwe grappige obstakels. Om de ultieme winnaar te worden zul je ook flink wat onderuit worden gehaald… Desalniettemin is het een leuk spel wat behoort tot de Top 10 PS5 games. 

 

2. Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty is niet weg te denken uit de Top 10 PS5 games. De vernieuwde versie Black Ops Cold War is dan ook speciaal voor de PS5. Als speler word je midden in de Koude Oorlog van de jaren tachtig gezet. Er worden gevechten gevoerd op verschillende iconische locaties. Als speler volg je een duister figuur en vecht in een wereld vol samenzweringen. 

 

3. Fortnite: The Last Laugh Bundle

Dit spel is een uitbreiding voor de PS5 van het welbekende Fortnite. The Last Laugh Bundle heeft een speciale speler inclusief accessoires, namelijk: The Joker. Ook andere bekenden uit Gotham City zijn aanwezig. Het spel blijft hetzelfde, alleen nu in een ander jasje. Staat Fortnite ook in jouw Top 10 PS5 games? 

 

4. Sackboy: A Big Adventure

Dit spel behoort zeker in onze Top 10 PS5 games. Sackboy kun je solo uitvoeren of in een team. Ga de uitdaging aan in deze gecreëerde wereld vol verrassingen. Kun jij deze fantasiewereld redden van zijn angstaanjagende vijanden? Versla de vijand en wordt benoemd tot daadkrachtige ridder… 

 

5. Assassin's Creed Valhalla 

In dit spel waan je je in de wereld van de Vikingen. In Assassin’s Creed ga je als Viking te werk en probeer je jouw vijanden te overvallen. Je breidt jouw woonplaats uit en probeert een plekje tussen de goden van Walhalla te bemachtigen. Het spel speelt zich af in de middeleeuwen in Engeland. 

 

6. Spider-Man: Miles Morales

In deze vernieuwde versie van Spider-Man moet tiener Miles Morales zich aanpassen tot nieuwe Spider-Man. De grote verantwoordelijkheid van deze net nieuwe Spider-Man is het veilig houden van de stad New York. Hier komt veel bij kijken en daarom zullen ook jouw kwaliteiten moeten worden geperfectioneerd… 

 

7. Demon’s Souls

De wereld van Demon’s Souls is opnieuw gebouwd en uitstekend verbeterd. Door de vernieuwde versie kun je deze duistere fantasiewereld nog meer ontdekken. Het spel is vol gruwelen waarbij er zielen worden bemachtigd. De visuele kwaliteit en technische prestaties zorgen ervoor dat deze ook in de Top 10 PS5 games staat. 

 

8. Battlefield 2042

De veranderende strijdvelden zorgen voor een uitdagend spel waarin jij als shooter samen met jou team de rest verslaat. Battlefield 2042 behoort tot de Top 10 PS5 vanwege de diverse spel ervaringen met speelvelden van ongekend grote omvang. 

 

9. Bugsnax

Bij dit spel ga je op avontuur in de fantasiewereld Bugsnax. Je waant je in deze wereld als deels snack en half insect. Als gek wezen ga jij een mysterie oplossen waar alle bewoners van Bugsnax op wachten… Met behulp van verschillende lokmiddelen en aanvallen weet jij het mysterie op te lossen. 

 

10. Hitman 3

Ook Hitman 3 hoort in de Top 10 PS5 games. Het spel is onderdeel van de trilogie World of Assassination en laat spelers naar verschillende locaties reizen. Dankzij de bekroonde Glacier-technologie biedt Hitman 3 jouw de kans om een groot deel zelf te bepalen. De mogelijkheden zijn oneindig! 

 

Hieronder nogmaals de Top 10 PS5 games van TopTien.net op een rijtje:

  1. Fall guys: Ultimate Knockout 
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. Fortnite: The Last Laugh Bundle
  4. Sackboy: A Big Adventure
  5. Assassin's Creed Valhalla 
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Demon’s Souls
  8. Battlefield 2042
  9. Bugsnax
  10. Hitman 3