Op zoek naar de leukste en mooiste vakantiebestemmingen met kinderen? Het kiezen van een perfecte vakantie met kinderen kan namelijk worden gezien als een grote uitdaging. Om die reden hebben wij het voor je een stukje makkelijker gemaakt! Wij hebben een lijst opgesteld met de top 10 vakantiebestemmingen met kinderen! In de lijst staan verschillende soorten vakanties van strandvakanties tot een all inclusive vakantie… Bij veel van deze bestemmingen zijn vaak ook de beste vakantie aanbiedingen te boeken! Op naar een welverdiende vakantie met het gezin!

1. Kroatië

Het land van de azuurblauwe zee, hagelwitte stranden, natuur en de verbazingwekkende watervallen! Neem de kinderen ook een dagje mee naar een van de vele waterparken… Perfect land om heerlijk op het strand te ontspannen en de prachtige natuur te ontdekken met je kinderen!

 

2. Amerika

Amerika is een geweldige vakantiebestemming met kinderen buiten Europa! Huur een camper en reis langs de verschillende highlights. Voorbeelden van die Amerikaanse hotspots zijn: The Grand Canyon, New York, The Golden Gate Bridge, Niagara Falls en Hollywood. Het reizen in een camper met kinderen is ideaal! Een ontspannen manier van reizen én jullie kunnen veel van de Verenigde Staten zien…

 

3. Algarve

Dit Portugese kustgebied hoort ook zeker in het lijstje van leukste vakantiebestemmingen met kinderen. Ontspan aan het strand en ervaar de prachtige Portugese cultuur! Een topcombinatie dus voor een heerlijke zonvakantie met de kinderen.

 

4. Turkije

Turkije is dé perfecte bestemming voor een all inclusive vakantie. In dit mooie land kun je genieten van de luxe en de zon. Naast deze ontspannende activiteiten kan je ook de schitterende natuur ontdekken.

 

5. Spanje

Costa Brava en de Costa del Sol zijn de meest populaire Spaanse vakantiebestemmingen met kinderen. Deze bestemmingen zijn naast goedkoop ook nog erg mooi. Geniet van de zon aan deze heerlijke kustgebieden in Spanje.

 

6. Kaapverdië

Kaapverdië is een topbestemming als je een vakantie buiten Europa zoekt en niet te ver wilt vliegen met kinderen… Je bent namelijk in 6 uur al op de bestemming! Geniet van de constante warme temperatuur en de heerlijke stranden.

 

7. Frankrijk

In land is kamperen de beste optie. Heerlijk met de kinderen de hele dag spelletjes spelen en de prachtige Franse natuur verkennen. Bovendien zijn er altijd ook veel andere gezinnen op een camping. Zo kunnen de kinderen leuk middagen met elkaar spelen! Dan is het voor jou tijd om rustig een boek te gaan lezen in de zon.

 

8. Italië

In Italië is erg veel mogelijk! Je kan ervoor kiezen om dit land rond te trekken met een auto, camper of caravan. Daarnaast kun je ervoor kiezen om met de kinderen naar een van de eilanden Sicilië of Sardinië te gaan en daar lekker te ontspannen in de zon. Zorg ook dat je het Italiaanse eten niet vergeet…

 

9. Zuid-Afrika

Veelzijdige cultuur, mooie natuurgebieden en wildlife! Ga op safari met de kinderen en laat ze de prachtige natuur ontdekken. Zuid-Afrika is een geweldige bestemming voor een vakantie met kinderen buiten Europa!

 

10. Curaçao

Op dit kleurrijke eiland kunnen jullie heerlijk van de zon genieten. Daarnaast kun je samen met de kinderen gaan snorkelen in de prachtige Caribische zee. Curaçao is een populaire bestemmingen voor Nederlandse gezinnen vanwege het heerlijke weer en de vele mooie stranden.

We hopen dat jullie door middel van dit lijstje leuke ideeën hebben gekregen voor de volgende schoolvakantie! Op naar de zon!