1. Mexico

Genieten van het strand, het heerlijke weer en de prachtige cultuur; het kan allemaal in Mexico. Het land ligt aan het randje van Noord-Amerika en aan de Grote Oceaan. Vanaf Nederland vlieg je in gemiddeld 12 uur naar dit paradijs.

  1. Curacao

Curaçao is één van de populairste -verre- vakantiebestemmingen. Je kunt er heerlijk relaxen en genieten van het zonnetje. Het is niet voor niets de bekendste bestemming van de Antillen… Vanaf Nederland vlieg je in gemiddeld 10 uur naar Curaçao.

  1. Italië

Een prachtige vakantiebestemming hoeft helemaal niet ver weg te zijn. Italië ligt op slechts 2,5 uur vliegen van Nederland en is prachtig om te bezoeken. De hoogtepunten zijn onder andere Venetië, Rome en de Toscane.

  1. Indonesië

Indonesië is één van de meest diverse vakantiebestemmingen. Indonesie is een archipel met meer dan 17.000 verschillende eilandjes. De populairste eilanden van Indonesië zijn Bali, Java en Lombok.

  1. Griekenland

Een andere, dichtbij, vakantiebestemming is Griekenland. Je hebt er prachtige kuststroken, witte huizen en heerlijk eten. Redenen genoeg om een vakantie te boeken naar dit paradijselijke land toch?

  1. Mauritius

Mauritius is een tropische vakantiebestemming die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken. Je hebt hier prachtige natuur, een heerlijke kust en boeiende bezienswaardigheden. Vanaf Nederland vlieg je in gemiddeld 12 uur naar Mauritius.

  1. Australië

Het is een lange vlucht, maar liefst 20 uur, naar Australië, maar het is zeker de moeite waard. Het land staat bekend om de kangoeroes en de prachtige natuurparken. Maar, je kunt hier ook goed genieten van het weer aan het strand. Een droombestemming!

  1. Thailand

Een populaire bestemming onder backpackers of zonaanbidders. Thailand heeft een prachtige cultuur en fantastische stranden. Wanneer je van de combinatie strand en avontuur houdt, is Thailand de beste bestemming!

  1. Seychellen

Vlak voor de kust van Afrika ligt dit kleine en rustige paradijs op aarde. Prachtige stranden en een adembenemende natuur. De mooiste eilanden van de Seychellen zijn het hoofdeiland Mahé en de eilanden Praslin en La Digue.

  1. Malediven

Een absolute nummer één in deze lijst: de Malediven! De meest paradijselijke bestemming die je je kan wensen. Bountystranden, een azuurblauwe zee en prachtige duik- en snorkelspots. De mooiste vakantiebestemming op de wereld…

 

Meer over deze fantastische droomplekken kun je vinden op Droomvakantie Web, en voor scherp geprijsde deals ga je naar Vakantiedeals!